1. heinäkuuta 2010

Juhannus



Ruoaksi Vegetukun soijaleikkeitä, perunoita, salaattia, ruisleipää... Soijaleikkeet olivat juuri niin hyviä kuin Vegetukun Tuukka lupasikin :) Soijaleikkeet maustoin Vegetukun pihvimausteella.



Kasvissyöjien tarjotin: Hälsans Kökin nugetteja (sis. kananmunanvalkuaista), soijaleikkeitä, grillattua ananasta, sipulia ja tomaattia.



Salaatit olivat mielettömän hyviä!



5 kommenttia:

  1. Nami mitä herkkuja :P Ite oon rakastunut soijaleikkeiden keittämiseen punaviinipohjaisessa liemessä. Keittämisen jälkeen marinoidaan vielä punaviini/bbq marinadissa yön yli ja sitten paistellaan pannulla/grillissä. Järjettömän hyvää kesäruokaa.

    VastaaPoista
  2. Oi että, tuota on kyllä pakko testata! Kuulostaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Ostin juuri samaisia soijaleikkeitä ja Vegetukun pihvimaustetta, ja mietin mahdoitkohan marinoida leikkeitä mausteseoksessa etukäteen vai maustaa vasta paistaessa..?

    VastaaPoista
  4. Tein öljystä ja pihvimausteesta marinadin (molempia saa olla reilusti). Keitetyt, kypsät pihvit kieritellään marinadissa ja sitten ei muuta kuin paistamaan.

    VastaaPoista
  5. Okei, kiitti! Täytyy kokeilla ja tehdä oheen vaikka uuniperunaa valkosipuli"voilla". :)

    VastaaPoista