22. tammikuuta 2010

Suklaamuffarit



Vinkkiä otin Keittiö ja puutarha -blogista. Kiitos Suvi!


Todella suklaiset suklaamuffarit

4 dl vehnäjauhoja
2 1/2 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
50 g tummaa suklaata
100 g sinistä Keijua
2 dl Alpron maustamatonta jogurttia
1/2 - 1 dl vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rouhittu tumma suklaa, margariini ja jogurtti kuivien aineiden joukkoon. Lisään myös vettä sen verran, että saat taikinasta sopivan paksuista. Tähän riittää puolisen desiä vettä. Jaa taikina 12-14 muffinivuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia (paistoaika on yllättävän pitkä). Huomaathan, että muffinit kovettuvat melko nopeasti. Itse olen laittanut muffinit hieman jäähtyneinä pakkaseen ja sulatellut niitä aina tarvittavan määrän.

4 kommenttia:

  1. Om muuten tosi hyvii muffareita :) vois syödä joka päivä :D

    VastaaPoista
  2. Hei,

    kokeilin näitä. Jätin vain tumman suklaan ja veden pois. Oikein loistavia!

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että onnistui ja maistui :)

    VastaaPoista