29. marraskuuta 2009

Naanleivät



Näistä Naanleivistä tuli aivan ihanan pehmeitä. Ihme kyllä olivat vielä seuraavanakin päivänä kuin vastaleivottuja


Naan-leivät

2 dl vettä
25 g hiivaa
1,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl öljyä
1 dl Alpron maustamatonta jogurttia
noin 5 dl vehnäjauhoja

Voiteluun
sulaa siinistä Keijua

Liuota hiiva lämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri, öljy ja jogurtti. Lisää jauhoja sen verran, että taikinasta tulee pehmeä ja pallomainen. Anna kohota lämpimässä paikassa. Jaa taikina 8-10 osaan ja pyörittele palloiksi. Litistä palloja hieman (voisi ne kaulia ihan litteiksikin). Nosta pallot leivinpaperille ja kohota. Voitele sulatetulla Keijulla. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Lainasin tätä ohjetta, joten linkitin tämän omaan blogiini :) http://mutusteluja.blogspot.fi/2013/02/naanleipa.html

    VastaaPoista